ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Στα Χάνια Πηλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Ατρομήτου αποφάσισε να διεξάγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ελλάδα και τα Χάνια Πηλίου με κριτήριο την ασφάλεια.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο Ατρόμητος έκλεισε ήδη την τοποθεσία που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ότι εξαιτίας του κορονοϊού θα παραμείνουν στην Ελλάδα με κριτήριο την ασφάλεια.

Συγκεκριμένα κατόπιν σύσκεψης που είχε ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος με τον Προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον Team manager Νίκο Λαζαρίδη αποφασίστηκε η προετοιμασία να γίνει στα Χάνια Πηλίου σε υψόμετρο 1.100 μέτρων.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ο Team manager του Ατρομήτου βρέθηκε στο «Manthos Hotel Resort & Spa» και είδε από κοντά την κατάσταση του αθλητικού κέντρου, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις με δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα και τζακούζι.

Η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου θα αναχωρήσει στις 31 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου ενώ το πλήρες πλάνο της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ