ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Τη Δευτέρα στο Περιστέρι ο Βέλλιος

Ατρόμητος: Τη Δευτέρα στο Περιστέρι ο Βέλλιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόστολος Βέλλιος αναμένεται να βρίσκεται στην προπόνηση της Δευτέρας (24/6) του Ατρόμητου, αρκεί να σταλούν έγκαιρα κάτι τελευταία έγγραφα από την τέως ομάδα του 27χρονου επιθετικού, τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ατρόμητος έχει δώσει τα χέρια με τον Απόστολο Βέλλιο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και τη Δευτέρα (24/6) ο διεθνής στράικερ είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών στην προπόνηση. Η ομάδα του Περιστερίου περιμένει κάποια τελευταία έγγραφα από την τέως ομάδα του 27χρονου επιθετικού, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Βέλλιος έμεινε ελεύθερος από τους "Ρεντς", ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Η επιστροφή του 27χρονου στην Ελλάδα γίνεται τρία χρόνια μετά, καθώς το 2016 είχε αφήσει τον Ηρακλή για τη Φόρεστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στη βελγική Μπέβερεν (πέτυχε τέσσερα γκολ σε 17 ματς στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, ενώ είχε μία συμμετοχή στο κύπελλο).

Από το Γηραιό ξεκίνησε την καριέρα του και σε μικρή ηλικία (19 ετών) πήγε στην Αγγλία για την Έβερτον. Από την ομάδα του Λίβερπουλ παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπλάκπουλ. Το 2014 τον απέκτησε η Λιρς, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη δανέζικη Βέστιελαντ. Ο Βέλλιος αποτελεί επί της ουσίας τον διάδοχο του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πήρε μεταγραφή στη γαλλική Τουλούζ.

Ο Βέλλιος (γεννημένος στις 8 Ιανουαρίου 1992) είναι είναι οκτώ φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: Βέλλιος διετίας στο Περιστέρι
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ