ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επίσημο: Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Κορτ

Επίσημο: Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Κορτ

Παίκτης του Ατρομήτου και με τη... βούλα για τα επόμενα 2,5 χρόνια είναι ο 23χρονος Πολωνός, Ντάβιντ Κορτ. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο 23χρονος μέσος, Ντάβιντ Κορτ, υπέγραψε για 2,5 χρόνια στον Ατρόμητο. Ο διεθνής με την Κ20 της Πολωνίας έμεινε ελεύθερος από τη Βίσλα Κρακοβίας και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Περιστεριωτών, που ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου κατέγραψε 21 συμμετοχές, τις 20 στο πρωτάθλημα, έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ. Είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, έχει ύψος 1,76 και παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Pogon Szczecin, Bytovia Bytow, Flota Swinoujscie και Pogon Szczecin II. Το νέο απόκτημα του Ατρόμητου έχει παίξει δύο φορές με την Κ18 της χώρας του, μία φορά με την Κ19 και τέσσερις με την Κ20.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ανακοίνωσης της απόκτησης με ελεύθερη μεταγραφή του Πολωνού μέσου, Dawid Kort.

Ο 23χρονος μέσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, όπου τη φετινή χρονιά είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Βίσλα Κρακοβίας έχοντας σε 20 συμμετοχές 3 γκολ και 2 ασιστ.

Ο Κορτ αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πίσω από τον επιθετικό με κύριο χαρακτηριστικό του την εξαιρετική τεχνική του και την ακρίβεια στις πάσες. Στον Ατρόμητο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «22».

Ο Κορτ βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου".

Κορτ: "Έκανα την καλύτερη επιλογή"

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κορτ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Πολωνίας και οι συνθήκες που συνάντησα στον Ατρόμητο με κάνουν πολύ χαρούμενο αφού θα δουλέψω σε μια ομάδα με μεγάλο επαγγελματισμό και ιδανικές εγκαταστάσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμφωνία τον κ. Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι για το ενδιαφέρον που έδειξαν για εμένα.

Ανυπομονώ για την πρώτη μου συμμετοχή με την ομάδα ώστε να βοηθήσω και γω από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ