ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Δεν μετράει μόνο η επιτυχία"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι έπαιξε... κρυφτό για τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο, αναφέρθηκε στον Ευθύμη Κουλούρη και στον νεαρό τερματοφύλακα Χρήστο Μανδά, καθώς και στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στον Ατρόμητο πανηγύρισαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0, όμως πρωτίστως τους απασχολεί η συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, αλλά απέφυγε να απαντήσει, παραπέμποντας τις εξελίξεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Κάναντι μίλησε ακόμα για τον Κουλούρη, τον νεαρό γκολκίπερ Μανδά και τη βελτίωση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου:

"Χαιρόμαστε πολύ για αυτή τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε την ισορροπία μας μεταξύ άμυνας και επίθεσης και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή οργάνωση. Στο δεύτερο όμως με τους Νάτσο, Μπρούνο και Μάντσον δείξαμε μεγαλύτερη ενέργεια και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είναι το τρίτο σερί ματς που κρατάμε το μηδέν και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".

Για τον νεαρό γκολκίπερ Μανδά: "Είναι ένας τερματοφύλακας που ανήκει στις εθνικές ομάδες. Σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να παίζουν. Έχει πολύ ταλέντο. Θέλαμε να τον δούμε σε ένα ματς πρωταθλήματος. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έκανε πολύ καλή δουλειά όπως όλη η ομάδα. Τώρα πρέπει να μείνει προσγειωμένος, αφού έχει ακόμα αρκετή δουλειά".

Για το αν ο Ατρόμητος έχει πιάσει ταβάνι: "Εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Για μένα δεν μετρά μόνο η επιτυχία, αλλά το πώς θα εξελίξουμε παίκτες. Θέλουμε να δίνουμε χώρο εξέλιξης. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννιώτης, Ουάρντα, Θεοδωράκης, Κατράνης κλπ.. Αυτή είναι η πολύ μεγάλη επιτυχία".

Για το πώς σκέφτεται το μέλλον του: "Είναι μια έξυπνη ερώτηση...".

Για τον Κουλούρη: "Το πιο σημαντικό είναι να μείνει χαμηλών τόνων. Έχει δουλειά μπροστά του. Έχει ποιότητα. Πρέπει να είναι πειθαρχημένος, επιμελής και να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Από την πλευρά μου, θέλω να του δώσω συγχαρητήρια και να έχει μια πολύ καριέρα, σε ό,τι κι αν του φέρει το μέλλον".

Για το αν περίμενε ποτέ ότι θα έχει φτάσει στις 38 νίκες σε 75 επίσημα ματς: "Πραγματικά, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα να είμαι δύο χρόνια στην Ελλάδα, ειδικά όταν προπονητές στην Ελλάδα φεύγουν σε έναν γύρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, από τη διοίκηση και τους παίκτες, μέχρι και προπονητικό τιμ, καθώς είναι μεγάλη η συνεισφορά τους. Είναι ομαδική δουλειά. Μακάρι να είμαστε εδώ σε δύο εβδομάδες και να λέμε ότι όντως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ