ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Μεγάλη η απογοήτευση, δεν ήταν δίκαιος ο διαιτητής"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε τη στενοχώρια του για τον τρόπο που αποκλείστηκε ο Ατρόμητος και στάθηκε στην φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ του Κουλούρη.

Ο Ατρόμητος ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση της ρεβάνς με τη Ντινάμο Μπρεστ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Μιλώντας στην κάμερα του Epsilon TV, ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε την απογοήτευση του για την εξέλιξη του αγώνα και στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Κουλούρη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αυστριακού τεχνικού:

"Πολύ άσχημο συναίσθημα και δύσκολο για όλους μας, είναι λυπηρό που δεν προκριθήκαμε, μεγάλη απογοήτευση γιατί κάναμε πραγματικά τεράστια προσπάθεια απόψε και μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που στήθηκε αμυντικά και ψάχναμε το γκολ, γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις για να σκοράρουμε εναντίον τους.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο παρά το άγχος μας αλλά ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος σε ορισμένες φάσεις με τις δύο ομάδες, για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα τελικά. Από τη θέση μου δεν είδα να έχει κάνει φάουλ κάποιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, δεν ξέρω τι είδαν οι διαιτητές".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ