ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Να συνεχίσουμε από το τελευταίο 20λεπτο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κανάντι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Ντινάμο Μπρεστ τόνισε πως οι παίκτες του έχουν μάθει από τα λάθη που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Πέμπτη τη Ντινάμο Μπρεστ στο ρεβάνς της ήττας του με 4-3 στο πρώτο παιχνίδι και φυσικά θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση.

Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μπρεστ υποστήριξε πως θα πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν από το τελευταίο εικοσάλεπτο της προηγούμενης αναμέτρησης όταν και πέτυχαν τρία γκολ φτάνοντας στη μείωση του σκορ που τους κρατά ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση.

Χαρακτηριστικά σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αύριοείναιένα πολύσημαντικόματς για μας απέναντι στην ΝτιναμόΜπρεστ. Χαιρόμαστε πολύγι αυτό το παιχνίδι και το περιμένουμε. Γνωρίζουμε ότι θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε στα τελευταία 20 λεπτά,ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο που έχουμε και να προχωρήσουμε στο Europa League».

Για το αν περιμένουμε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς:
«Μάθαμε από τα λάθη μας και ελπίζω αύριο με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που θα αποτελέσει το 12ο παίκτη μας να περάσουμε στον επόμενο γύροπου είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Για το αν περιμένει αλλαγές από την Μπρεστ:
«Πιστεύω πως όχι, στο τελευταίο ματς πήγαν καλά και δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά πράγματα στην αυριανή αναμέτρηση στο Περιστέρι».

Για το τι δεν θα έκανε προκειμένου να μην εμφανίσει ο Ατρόμητος το κακό πρόσωπο του πρώτου αγώνα: «Θα πρέπει να επαναλάβουμε τα τελευταία 20 λεπτά και να εστιάσουμε εκεί την απόδοσή μας. Ξέρουμε τι δεν κάναμε καλά, μάθαμε από τα λάθη μας. Πετύχαμε τρία γκολ εκτός έδρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν έχει προβλήματα η ομάδα αγωνιστικά:
«Όλοι είναι διαθέσιμοι και σε καλή κατάσταση. Τώρα κατά πόσο είναι 100% έτοιμοι θα το δούμε αύριο σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις, όπως για παράδειγμα με τονΚιβρακίδη».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ