ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Θα δουλέψουμε για να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, παρουσιάστηκε και επίσημα με τον Αυστριακό τεχνικό να ξεκαθαρίζει ότι το παρελθόν δεν μετράει και απαιτείται σκληρή δουλειά.

Προπονητής του Ατρόμητου από την Τετάρτη (29/7) έως το καλοκαίρι του 2022 είναι ο Νταμίρ Κάναντι, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και την "σφήνα" της Αούστρια. Οι Περιστεριώτες παρουσίασαν και επίσημα τον Αυστριακό τεχνικό την Παρασκευή το απόγευμα στο Θέατρο των Πολιτών.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ατρόμητο, είχαμε δύο καταπληκτικά χρόνια εδώ. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που επέστρεψα και γι' αυτό είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Πάντα είχαμε καταπληκτική σχέση με την ομάδα και παρακολουθούσα τα παιχνίδια και τους παίκτες. Γι' αυτό δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση, την πήρα πολύ γρήγορα κι εύκολα αφού μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο" ανέφερε αρχικά ο Κάνταντι.

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου αναφέρθηκε στις σκέψεις που έχει κάνει αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας του: "Ήρθα μόλις χτες το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά πάντα παρακολουθούσα την ομάδα κι έχω κάνει αρκετές σκέψεις για το που χρειάζεται αλλαγές και ενίσχυση η ομάδα. Μέχρι τώρα παρακολουθούσα από την τηλεόραση, αλλά τώρα είμαι εδώ για σκληρή δουλειά και θα είμαι σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή για τους παίκτες που χρειάζεται ενίσχυση. Θα κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά για να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να πραγματοποιήσουμε το όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα".

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επιπλέον ο Κάναντι ξεκαθάρισε ότι το παρελθόν δεν μετράει και απαιτείται αρκετή δουλειά: "Αυτό που είδα από την πρώτη μου εμπειρία είναι ποσό δύσκολο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχει πίεση για το θετικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν με αγχώνουν. Θέλουμε να θέσουμε τις βάσεις μας στο Πήλιο για μια επιτυχημένη χρόνια. Θα είναι σκληρή κι επίπονη δουλειά για την ομάδα, θα είμαστε σε διαρκή εγρήγορση γιατί αυτό το στάδιο είναι το πιο κουραστικό. Γνωρίζω πως τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό στην Ελλάδα, αλλά εγώ δεν δίνω καμιά σημασία σε αυτά αλλά να χτίσουμε μια ομάδα όπως την θέλουμε εμείς. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ξεκινάμε από το μηδέν αφήνοντας πίσω ότι πετύχαμε στην προηγούμενη θητεία μου. Κοιτάμε πλέον το μέλλον. Θα δουλέψουμε στο 100% για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Το παρελθόν δεν μετράει κοιτάμε το σήμερα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση".

Ακόμη δήλωσε ότι θα έχει μαζί του στην προετοιμασία και παιδιά από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, ενώ μίλησε και για την τακτική προσέγγιση της νέας σεζόν: "Στο Πήλιο θα πάρουμε τρεις παίκτες από τις ακαδημίες. Στόχος μου να εξελίξουμε νέους παίκτες από τις ακαδημίες μας. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αναλύσουμε ποια τακτική θα λειτουργήσω. Από αύριο στο Πήλιο θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα στοιχεία. Θέλω η ομάδα μου να είναι γενναία στο γήπεδο, να έχουμε συνεργασίες, να παίζουμε γρήγορο κι επιθετικό κομμάτι, είναι δύσκολο να πω από τώρα πως θα παίξουμε, αλλά γνωρίζετε ήδη την φιλοσοφία μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την σεζόν που έφυγε γιατί η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές".

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΝΤΑΜΙΡ ΚΑΝΑΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τον λόγο πήρε και ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, που καλωσόρισε ξανά τον Νταμίρ Κάναντι: "Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Όταν χωρίσαμε δεν περιμέναμε ότι θα τα ξαναπούμε τόσο γρήγορα. Δεν ξέρεις ποτέ τι επιφυλάσσει το ποδόσφαιρο.Μια σχέση αγάπης και αυτό μέτρησε πολύ έτσι ώστε να επιστρέψει για να φτιάξουμε έναν Ατρόμητο δυνατό που θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις".

"Κάναμε καλές πορείες με τον κόουτς. Πέρυσι κάναμε μια κακή χρόνια και θέλουμε να την ξεχάσουμε. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες. Έτσι είναι το πδοόσφαιρο, είμαστε εδώ για να βελτιώνουμε τα λάθη μας. Ελπίζουμε τώρα να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Οι θέσεις της Ευρώπης πλέον έχουν γίνει πιο δύσκολες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι γνωριζόμαστε με τον κόουτς. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρέσει στον κόσμο και θα είναι ο Ατρόμητος αυτός που έχει συνηθίσει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια" δήλωσε για την επόμενη σεζόν.

Για τις προηγούμενες επιλογές προπονητών τόνισε: "Δεν είμαι εδώ για να κρίνω τους κυρίους Αναστασίου και Παντελίδη γιατί όπως είπα είναι επιλογές μου. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν τα πάντα. Δεν ήταν όμως τα αποτελέσματα όσο η κακή εικόνα της ομάδας που προβλημάτισε. Μπορεί κάποια πράγματα να μην βγήκαν. Δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε το ανάθεμα στους προπονητές, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ