ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάναντι: "Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, αξίζαμε ένα γκολ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Ατρόμητος άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τεχνικός τη ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι οι παίκτες του άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς έκαναν ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αυστριακός μίλησε με καλά λόγια για πρότζεκτ του τριφυλλιού ενώ στάθηκε στα δοκάρια και το χαμένο πέναλτι του Κουλούρη. Χαρακτηριστικά είπε:

"Μετά τη σημερινή ήττα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Στη φάση του γκολ ο Μακέντα κάνει ένα πολύ ωραίο κοντρόλ όμως ήταν ένα λάθος και από την πλευρά μας. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1, δεν ήρθε και έτσι έμεινε το 1-0 ως το τέλος".

Για το αν διακρίνει κούραση:
"Ειδικά σήμερα στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά και δείξαμε την ποιότητά μας. Έχουμε μαζέψει 28 βαθμούς και από λεπτομέρειες δεν ήρθε η ισοπαλία. Δεν είναι θέμα φρεσκάδας. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Εμείς τώρα εστιάζουμε στα δύο ματς που μένουν στη σεζόν, μετά θα δούμε για τα μεταγραφικά. Κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν και θα επιστρέψει και ο Ουγκράι".

Για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού:
"Το βλέπω πολύ θετικά. Έχει ένα καταπληκτικό προπονητή και δουλεύουν πολύ σωστά. Με παίκτες και από την Ακαδημία που παίζουν στις Εθνικές".

Για το τι έλειψε στην ομάδα του για να πάρει τη νίκη:
"Νομίζω το θέμα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες που μας κόστισαν πολύ. Ειδικά το πέναλτι. Είχε και την ευκαιρία ο Κουλούρης, είχαμε και το δοκάρι στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ