ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Σάκιτς και Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάκιτς συμπεριλήφθηκε από τον Νταμίρ Κάναντι στην 18άδα του αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Ατρόμητου.

Τόσο ο Σάκιτς όσο και ο Κιβρακίδης βρίσκονται στην διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για τη ρεβάνς με τη Ντινάμο Μπρεστ την Πέμπτη το βράδυ στο Περιστέρι. Ο Σάκιτς, ο οποίος είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, μάλιστα διεκδικεί θέση και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Αυστριακός τεχνικός πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου Μέγιερι, Μούγιακιτς, Κουλούρης και Ενσικουλού.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ντινάμο Μπρέστ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μανούσος, Ενσικουλού και Βασιλακάκης".

Με Σάκιτς και Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ