ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μένει στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Μένει στον Ατρόμητο ο Κάναντι

Ο Νταμίρ Κάναντι συζήτησε με τους υπεύθυνους του Ατρομήτου και αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο των Περιστεριωτών. Ο Αυστριακός σκεφτόταν να αποχωρήσει μετά το ματς της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.

Λήξη συναγερμού στις τάξεις του Ατρομήτου, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στον πάγκο των Περιστεριωτών, έπειτα από το ραντεβού που είχε με τους αξιωματούχους του κλαμπ.

Ο Αυστριακός προπονητής ήταν έξαλλος μετά την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο: " Δεν πάει άλλο φεύγω. Δεν θέλω να αφήσω τώρα την ομάδα, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα της Κυριακής. Μετά θα φύγω. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα στην καριέρα μου. Κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει ποτέ."

Η φάση που έκανε τον Κάναντι να "εκραγεί" ήταν αυτή που η Ένωση πήρε το πέναλτι -από τον διαιτητή Σιδηρόπουλου- με τον Αλμπάνη και έκανε γκολ ο Πόνσε. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάναντι δεν έχει κάνει λίγα πράγματα στον πάγκο του Ατρομήτου, μετρώντας 67 παιχνίδια με 32 νίκες και 19 ισοπαλίες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

" Δυο σημαντικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή της ομάδας μας Νταμίρ Κάναντι.

Η αρχική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί με τον κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου Γιάννη Αγγελόπουλο. Στη συνάντηση ο προπονητής μας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εναντίον του Ατρομήτου με αποκορύφωμα τα χθεσινά γεγονότα στον προημιτελικό κυπέλλου, αναφέροντας πως με τόσο κακές διαιτησίες εναντίον του Ατρομήτου δεν μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια του για μια ποιοτική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε στον Αυστριακό τεχνικό την αναγκαιότητα της παραμονής του στην ομάδα ώστε να συνεχίσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο χρόνο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου που βρέθηκαν στη συνάντηση και ζήτησαν από τον κ. Κάναντι την παραμονή του στην ομάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση του προπονητή με την παρουσία του μεγαλομετόχου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο κ. Σπανός ενίσχυσε τα όσα είχε αναφέρει στην πρωινή συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ζητώντας από τον κ. Κάναντι να αγνοήσει την εχθρική αντιμετώπιση της διαιτησίας στον Ατρόμητο συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ομάδα προσθέτοντας ότι η διοίκηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

Στη συνάντηση έγινε γνωστή στον προπονητή και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, Fentagin, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του.

Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε στους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη για την ομάδα μας και νιώθει ότι το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσει τη δουλειά που κάνει στον Ατρόμητο.

Με αυτή την τοποθέτηση του κ. Κάναντι αυτό που προκύπτει είναι ότι η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον Ατρόμητο με σκοπό η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κάναντι: "Την Κυριακή ίσως το τελευταίο μου ματς στην Ελλάδα"
Σπανός: "Ζητούμε την παραίτηση Περέιρα για την αλλοίωση αποτελέσματος"
Ειρωνία Ουάρντα: "Bravooo for the win, hahahaa"
Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-1: Κέρδισε από... λάθος
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Εισβολή Αγγελόπουλου, έντονη λογομαχία Κάναντι - Δημητριάδη
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το φάουλ εκτός περιοχής που έδωσε πέναλτι ο Σιδηρόπουλος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ