ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ουάρντα: Προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τους οργανωμένους

Ουάρντα: Προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τους οργανωμένους

Με δήλωσή του στο σάιτ του Ατρομήτου ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς των Περιστεριωτών, δείγμα πως προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα με τους οργανωμένους και να παίξει με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr από τις 13/3, προτού δηλαδή η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αθωώσει τον Αμρ Ουάρντα για το χυδαίο Instastory μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αιγύπτιου για να επιστρέψει στη δράση δεν ήταν η ενδεχόμενη τιμωρία, αλλά οι οργανωμένοι του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος μπορεί να συγχώρεσε τον ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του το "ok" ν΄αρχίσει προπονήσεις από τις 12/3, η ΕΠΟ να μην τον τιμώρησε αλλά με τους Περιστεριώτες το θέμα δεν έχει λυθεί και αυτό φαίνεται από τη δήλωση που έκανε ο ιδιόρρυθμος μεσοεπιθετικός στο σάιτ της ομάδας.

Στην τοποθέτησή του ο Αμρ Ουάρντα υποστήριξε ότι θέλει να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αυτή ήταν η δεύτερη "συγγνώμη" του 26χρονου, η πρώτη είχε αποδέκτες τους φίλους της ΑΕΚ και τώρα τους αντίστοιχους του Ατρομήτου:

" Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Super League. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου.

Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ένα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του" είπε χαρακτηριστικά ο Ουάρντα.

Μετά απ' αυτό μένει να δούμε αν ο Νταμίρ Κάναντι θα τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ. Ακούγεται βέβαια ότι ο Αιγύπτιος βλέπει μέχρι και 11αδα κανονικότατα για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ