ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παντελίδης: "Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το παιχνίδι"

Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Με ένα γκολ του Χασάν στο 90+1' ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στο Περιστέρι . Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σάββας Παντελίδης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο και θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη:

Για το ματς: "Παρ' ότι τα δεδομένα όταν ξεκίνησε το ματς κι αφού η ομάδα μας είχε 6 σοβαρές απουσίες και δύο μέρες λιγότερες για να ξεκουραστεί, παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο με αρκετή προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι και με αρκετή ενέργεια. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός μας απείλησε περισσότερο, στο δεύτερο λιγότερο, αλλά αν βρει μια φάση με την ποιότητα που έχει μπορεί να τελειώσει το ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι από το ματς, είμαστε σε καλύτερο δρόμο απ' ότι πριν 20 μέρες, με αυτή την βελτίωση αν έχουμε διάρκεια πιστεύω θα πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το γεγονός πως η ήττα ήρθε στο τέλος: "Είμαστε μια ομάδα που έχει κερδίσει ματς μετά το 87'-88' και μια ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους. Ασφαλώς μπορεί να συμβεί αυτό στο ποδόσφαιρο, δεν είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά ποιότητας του αντιπάλου. Δεν είναι εύκολο παρ' ότι ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες, δεν είχαμε τις λύσεις να τον κάνουμε να αμυνθεί περισσότερο, αν είχαμε ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά".

Για το αν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Έχουμε μπροστά μας πρώτα ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να υπάρχει πρόοδος. Το χειρότερο παιχνίδι που έχω δει του Ατρόμητου είναι με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα έχουμε βελτίωση, έγινε με την ΑΕΚ, έγινε ακόμα περισσότερη στο παιχνίδι του Κυπέλλου και σήμερα παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα παρά την απουσία των 6 ποδοσφαιριστών πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση".

Για την κατάσταση του Ρισβάνη κι αν προλαβαίνει Άρη κι ΟΦΗ: "Δύσκολα για Άρη, έχουμε 8 μέρες για τον ΟΦΗ, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι".

Για τον τον Ντε Πο: "Έχει ένα σφίξιμο θα το εξετάσουν οι γιατροί και θα μας πουν".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ