ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΑΟΚ: Στον Ατρόμητο ο Χαρίσης, θέλει και Μυστακίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο 24χρονος μέσος, Χάρης Χαρίσης, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, ο οποίος θέλει και τον συνομήλικό του εξτρέμ, Γιάννη Μυστακίδη από το Δικέφαλο.

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Χάρη Χαρίση, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Ο 24χρονος μέσος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Περιστεριώτες και τη Δευτέρα αναμένεται ν' ανακοινωθεί η απόκτησή του. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης του, ΠΑΣ.

Το 2015 τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ αντί 500.000 ευρώ, ενώ παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός στις βελγικές ομάδες, Σιντ-Τρούιντεν και Κόρτραϊκ. Τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε 17 φορές τη φανέλα της βελγικής ομάδας στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Ο Ατρόμητος θέλει κι άλλον παίκτη από τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι ο 24χρονος εξτρέμ, Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος πέρασε το πρώτο μισό της περασμένη σεζόν ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και το δεύτερο με το ίδιο καθεστώς στην πολωνική Γκόρνικ Ζάμπζε.

Πέτυχε ένα γκολ σε δέκα ματς πρωταθλήματος με την ομάδα των Ιωαννίνων, αγωνίστηκε εννιά φορές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο Πολωνίας με την Γκόρνικ, χωρίς να βρει δίχτυα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ