ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Πολωνία και ο Μπουσουλάτζιτς

Στην Πολωνία και ο Μπουσουλάτζιτς

Ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς αποχώρησε από τον Ατρόμητο και υπέγραψε για δύο χρόνια στην Arka Gdynia, ομάδα πρώτης κατηγορίας Πολωνίας. Συμβόλαιο δύο ετών, 420.000 ευρώ οι απολαβές μαζί με τα μπόνους.

Μετά τον Μιχάλη Μανιά και τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο του Αστέρα (Πογκόν Σέτσιν), και ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς του Ατρόμητου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στην Arka Gdynia, ομάδα πρώτης κατηγορίας.

Ύστερα από μια διετία στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία έκανε 61 συμμετοχές, ο 28χρονος επέλεξε τον σύλλογο της πόλης Γκντίνια, γειτονική του Γκντανσκ. Ο Μπουσουλάτζιτς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας παρουσία του μάνατζέρ του Κώστα Γεωργοπάλη και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Antoni Lukasiewich.

Στην Πολωνία και ο Μπουσουλάτζιτς

Οι απολαβές του παίκτη μαζί με τα μπόνους φτάνουν τις 420.000 ευρώ. Το όνομα του Μπουσουλάτζιτς είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τα χρήματα για τα οποία συμφώνησε στην Πολωνία ο Βόσνιος δεδομένα δεν μπορούσε να τα βρει στην Ελλάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ