ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπόθεση Ουάρντα: Θα παίξει ή όχι κόντρα στην ΑΕΚ;

Υπόθεση Ουάρντα: Θα παίξει ή όχι κόντρα στην ΑΕΚ;

Το Sport24.gr παραθέτει πέντε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο ζήτημα του Αμρ Ουάρντα. Η σιωπηλή τιμωρία και πότε έληξε αυτή, το βέτο των οργανωμένων και οι συζητήσεις που έκανε ο ίδιος στην Τούμπα ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.

Ένα κεφάλαιο μόνος του ο Αμρ Ουάρντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αιγύπτιος στην τελική δεν έπεισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου πως αξίζει μία θέση στο πρωταθληματικό, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ρόστερ του ΠΑΟΚ και γι' αυτό επέστρεψε τον Γενάρη στον Ατρόμητο, στην ομάδα δηλαδή που έπαιξε την καλύτερή μπάλα της καριέρας του και ανακηρύχθηκε κορυφαίος ξένος παίκτης της (περσινής) Super League.

Το "Περιστέρι Dream Νο2", πάντως, δεν εξελίσσεται όπως το περσινό. Ο ιδιόρρυθμος winger δεν άρχισε καλά στα ματς που αγωνίστηκε και το... τερμάτισε στην κυπελλική ρεβάνς με την ΑΕΚ, δημιουργώντας πολλές εστίες με νεύρα και μπόλικα "μπιπ", όπως είχε καταγράψει αποκλειστικά η κάμερα του Sport24.gr το βράδυ εκείνης της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Και το χυδαίο ποστάρισμά του στο Instagram που ακολούθησε, έστω κι αν το απέσυρε σε μισή ώρα, τον... πήγε στην άκρη.

Από εδώ και πέρα, όμως, τι γίνεται; Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το μέλλον του 26χρονου τόσο στο Περιστέρι, όσο και στον ΠΑΟΚ. Το θέμα που "καίει" άμεσα βέβαια είναι αν θα τον δούμε να παίζει αρχικά κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (17/3, 16:00) και γενικότερα στην ομάδα των δυτικών προαστίων μέχρι το τέλος της σεζόν. Γιατί παίζει δυνατά κι αυτό το ενδεχόμενο, αφού πλέον είναι ανεπιθύμητος από τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρόμητου. Το κατάφερε κι αυτό ο "Ντιμπιντάι".

Το Sport24.gr παραθέτει πέντε fact στην υπόθεση Ουάρντα/Ατρόμητος,/ΑΕΚ:

1. Ο Αιγύπτιος τιμωρήθηκε σιωπηλά από τον Ατρόμητο με δύο εβδομάδες "καραντίνα". Έκανε μόνος προπονήσεις στο γυμναστήριο, μακριά από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, αυτή η τιμωρία ήταν μίας εβδομάδας ουσιαστικά, καθόσον ο Αμρ δεν θ' αγωνιζόταν ούτως ή άλλως με τον ΠΑΟΚ λόγω της συμφωνίας για τον δανεισμό του.

2. Η τιμωρία έληξε! Την Τρίτη (12/3) ο διεθνής μεσοεπιθετικός προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι, κανονικότατα δηλαδή με τον υπόλοιπο Ατρόμητο.

3. Την Κυριακή στην Τούμπα, ο Αμρ έκανε τις βόλτες στο γήπεδο της ομάδας που ανήκει. Συζήτησε με κόσμο και μάθαμε ότι είπε μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμος για την ΑΕΚ, πράγμα που σημαίνει πως στο μυαλό του ίδιου είναι δεδομένη η παρουσία του, τουλάχιστον, στην αποστολή, πιθανότατα και στην αρχική ενδεκάδα.

4. Εδώ, τώρα, είναι το κομμάτι που εμπλέκονται οι οργανωμένοι του Ατρομήτου. Είναι στάνταρ πως παρά τις χαρές που τους έχει προσφέρει δεν τον θέλουν. Οι προαναφερθέντες έχουν στείλει το μήνυμα προς τον Αγγελόπουλο και τη διοίκηση γενικότερα, προειδοποιώντας πως η ενδεχόμενη συμμετοχή του Ουάρντα στο ματς με την ΑΕΚ θα γίνει "κάζους μπέλι".

5. Στον οργανισμό Ατρόμητο για τον Αμρ Ουάρντα, ποδοσφαιρικά, ειδικά λόγω της περσινής σεζόν που έκανε υπάρχει εκτίμηση. Συμπεριφορικά, όμως, ο Αιγύπτιος το έχει χάσει προ πολλού. Οι οπαδοί του τα έχουν μαζεμένα, όπως διαβάσατε παραπάνω, ενώ και στην ομάδα έχουν φτάσει να χαρακτηρίζουν τις ιδιοτροπίες του: Παιδικές! Κάνει αυτά που κάνει και στη συνέχεια ζητάει "συγγνώμη".

Συμπέρασμα; Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία αν ο Ουάρντα θα επιλεχθεί στην αποστολή και ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών σε περίπτωση που αυτό συμβεί. Μην ξεχνάμε ότι η σύγκρουση με την Ένωση θα είναι εντός έδρας και ό,τι είναι να φανεί δεν θ' αργήσει...

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ