ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αλ Σαντ σε Μπαρτσελόνα: "Μιλήστε με εμάς για τον Τσάβι"

Αλ Σαντ σε Μπαρτσελόνα: "Μιλήστε με εμάς για τον Τσάβι"

H Αλ Σαντ με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι ο Τσάβι παραμένει προπονητής της και καθιστά σαφές στην Μπαρτσελόνα ότι κάθε επαφή με τον Καταλανό θα πρέπει να γίνει σε επίσημο επίπεδο και πάντα με τη συγκατάθεσή της.

Ο τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, συναντήθηκε σύμφωνα με τον καταλανικό σταθμό, RAC 1, με τον πρώην αρχηγό της ομάδας και νυν προπονητή της Αλ Σαντ, Τσάβι, στην Ντόχα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Το μέλλον, άλλωστε, του Ερνέστο Βαλβέρδε στους μπαλουγκράνα μοιάζει επισφαλές μετά από τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο στα ημιτελικά του Final 4 του Copa del Rey στην Τζέντα.

Η Αλ Σαντ με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι ο Τσάβι είναι προπονητής της και καθιστά σαφές στην Μπαρτσελόνα ότι κάθε επαφή με τον Καταλανό πρώην μέσο και αρχηγό της θα πρέπει να γίνει σε επίσημο επίπεδο και πάντα με τη συγκατάθεσή της.

"Η πιθανότητα να προπονήσει κάποια στιγμή ο Τσάβι την Μπαρτσελόνα είναι φυσιολογική γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς του και θα επιστρέψει εκεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Ο Τσάβι είναι αφοσιωμένος στο ματς του Σαββάτου, είναι προπονητής μας και κάθε διαπραγμάτευση θα πρέπει να γίνει σε επίσημο επίπεδο", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αλ Σαντ.

Ο Τσάβι είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Sport24.gr και τη Γιώτα Κουνάλη σε συνέντευξη που είχε δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 2018 και είχε υποστηρίξει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε - τον οποίον ενδεχομένως να κληθεί ν' αντικαταστήσει - είναι ο καλύτερος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Μπορείτε να τη θυμηθείτε και να τη διαβάσετε ΕΔΩ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ