ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αποχώρησε από το Μόναχο με προορισμό τη Βαρκελώνη ο Βιδάλ

Bayern's Arturo Vidal, right, and Cologne's Frederik Soerensen challenge for the ball during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and 1.FC Koeln in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Arturo Vidal, right, and Cologne's Frederik Soerensen challenge for the ball during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and 1.FC Koeln in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Αρτούρο Βιδάλ έφυγε από το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου και εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

Μπορεί ο Χιλιανός διεθνής να ήταν σε επαφές με την Ίντερ εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα τα δεδομένα άλλαξαν μετά το δυναμικό μπάσιμο της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Την Παρασκευή (3/8) μάλιστα ο Αρτούρο Βιδάλ πήρε τα πράγματα του και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν Μονάχου με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Τα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιδάλ, ενώ κρίνοντας από τις εξελίξεις και οι Βαυαροί έδωσαν τη συναίνεση τους για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Εκτός απροόπτου ο Χιλιάνος σύντομα θα φωτογραφηθεί με τα "μπλαουγκράνα" και θα είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι τη νέα σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ