ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Δεν προπονήθηκε ο Μέσι, αγωνία στη Μπαρτσελόνα ενόψει Ρεάλ

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω του τραύματος που απεκόμισε στον αγώνα με την Βαλένθια και η παρουσία του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ρεάλ παραμένει αμφίβολη.

Η Βαλένθια έφερε στα όριά της την Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου αποκτώντας προβάδισμα δύο γκολ με τη συμπλήρωση 32 λεπτών αγώνα όμως ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε διάθεση να αφήσει την ομάδα του να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Είδε την εξέλιξη του ματς ως μεγάλη πρόκληση για αυτόν και με δύο γκολ το έφερε στα ίσα για να χαρίσει έναν βαθμό στους "μπλαουγκράνα": βαθμός που αποδείχτηκε χρυσός καθώς μετά την ήττα της Ατλέτικο από την Μπέτις την Κυριακή η "Μπάρσα" αύξησε σε έξι πόντους τη διαφορά της από τους Μαδριλένους.

Η υπερπροσπάθεια πάντως από τον "Pulga" ίσως του στοιχίσει τη συμμετοχή του από τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey, καθώς χτύπησε στον δεξί μηρό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βαλένθια και δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει το ματς με τους Μαδριλένους.

Απόδειξη η απουσία του από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (4/2), με τον 31χρονο σούπερ σταρ να μένει στο γυμναστήριο και να πέφτει πάνω του όλο το ιατρικό επιτελείο για να κάνει εκτίμηση της κατάστασής του.

Την ίδια ώρα, αμφίβολος είναι και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο επιθετικό να εκτελεί ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, έχοντας πρόβλημα στον αστράγαλο από το ματς με την Λεγκανές στις 20 Ιανουαρίου.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ