ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίθεση Ριβάλντο σε Βαλβέρδε: "Η δουλειά του προπονητή δεν είναι απλά να κάθεται"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ριβάλντο θεωρεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει ν' απομακρυνθεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα εξαιτίας της παθητικής του στάσης όταν τα πράγματα στα παιχνίδια των μπλαουγκράνα δεν πάνε καλά.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ριβάλντο και επιτέθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον εικόνα της Μπαρτσελόνα τόσο στο ματς κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και γενικότερα όταν τα παιχνίδια δεν πάνε καλά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σταρ σημείωσε ότι ο Ισπανός προπονητής κρατάει παθητική στάση και δεν βοηθάει σε αντίθεση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε που είναι ενθουσιώδης και μιλάει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές.

Η επίμαχη δήλωση του πρώην μπλαουγκράνα ανέφερε τα εξής: " Μέρος της δουλειάς του προπονητή είναι να βλέπει τι πάει λάθος κατά τη διάρκεια των αγώνων και να διορθώνει καταστάσεις. Επίσης, πρέπει να σιγουρεύει ότι οι παίκτες γνωρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα. Εάν απλά κάθεται στον πάγκο παρακολουθώντας παθητικά, οι αντίπαλοι έχουν την ευκαιρία ν' αλλάξουν τον τρόπο που παίζουν και να σε εκπλήξουν".

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρίμπο τόνισε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει ν' αντικαταστήσει άμεσα τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: " Είμαι σίγουρος πως η τελευταία ήττα δεν βοηθάει τον Βαλβέρδε. Μου θύμισε τις τελευταίες εκπλήξεις που έγιναν εις βάρος της Μπάρτσα στο Champions League. Το κλαμπ πρέπει να τον αφήσει να φύγει πριν από το τέλος της σεζόν, διότι μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει με τέτοιο τρόπο, να είναι τόσο απρόσεκτη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ