ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριεζμάν: "O Μέσι θρύλος για τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου"

French forward Antoine Griezmann, left, holds up his new team shirt with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
French forward Antoine Griezmann, left, holds up his new team shirt with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του πλέον στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, υποστήριξε ότι εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Ατλέτικο θα το κάνει στο γήπεδο κι εξήγησε γιατί επέλεξε τον αριθμό 17.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παρουσιάστηκε κεκλεισμένων των θυρών από την Μπαρτσελόνα, άφησε τη φανέλα με τον αριθμό 7 που είχε σε Σοθιεδάδ, Ατλέτικο και εθνική Γαλλίας - ανήκει στον υπό αποχώρηση Κοουτίνιο - και πήρε αυτή με το 17!

Λίγο μετά την παρουσίασή του - εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο "Καμπ Νόου" είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει χωρίς κόσμο, κάτι που βολεύει την Μπαρτσελόνα καθώς ο Γάλλος δεν είναι καθολικά αποδεκτός από τους μπλαουγκράνα - ο 28χρονος έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του πλέον στην ομάδα της Βαρκελώνης, Λιονέλ Μέσι.

Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη Μαδριλένων και Καταλανών για τη ρήτρα του, ο "Γκριζού" υποστήριξε ότι εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους κολτσονέρος θα το κάνει μέσα στο γήπεδο.

"Θέλω να ευχαριστήσω την Σοθιεδάδ, τον Θερέθο (πρόεδρο Ατλέτικο), Σιμεόνε, την Ατλέτικο και όλους τους πρώην συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να γίνω αυτό που έγινα. Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα που μου έδωσε άλλη μία ευκαιρία. Αποδέχομαι την πρόκληση. Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου. Θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στην αλλαγή στάσης σε σχέση με πέρυσι που επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο: "Έχω μια οικογένεια, η κόρη μου πηγαίνει σχολείο. Πέρυσι δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό το βήμα. Ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε στην Ατλέτικο. Φέτος ήταν διαφορετικά".

French forward Antoine Griezmann poses for the media during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
French forward Antoine Griezmann poses for the media during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Στην αντίδραση της Ατλέτικο που κυνηγά δικαστικά την Μπαρτσελόνα: "Πάντα είναι δύσκολο ν' αφήνεις το σπίτι σου. Να φεύγεις από εκεί που αισθάνεσαι άνετα, που έχεις φτιάξει μια οικογένεια. Αισθάνομαι μόνο σεβασμό και θαυμασμό για την Ατλέτικο. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου. Δεν "έπαιξα" με καμία από τις δύο ομάδες. Εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, θα το κάνω στο γήπεδο. Εκεί μιλώ καλύτερα".

Στον Λιονέλ Μέσι: "Αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι που θα πιω μάτε (παραδοσιακό αργεντίνικο ρόφημα) μαζί του. Είμαι χαρούμενος, είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θρύλος για τα παιδιά μου, θα είναι για τα παιδιά των παιδιών μου, είναι χαρά μου που θα παίξω δίπλα του".

Για τον αριθμό 17 στη φανέλα: "Το 7 έχει ήδη κάτοχο, κοιτάξαμε τα διαθέσιμα νούμερα και βγήκε το 17".

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ