ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Η Μπαρτσελόνα πληρώνει τη ρήτρα 110 εκατ. ευρώ του Λαουτάρο"

Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Eurosport", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ του Λαουτάρο Μαρτίνες και να τον φέρουν στη Βαρκελώνη, ύστερα κι από τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λουίς Σουάρες, ο οποίος τον "αναγκάζει" να μείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα να αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ουρουγουανού κατά τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τους "μπλαουγκράνα" ήταν εκείνα των Κρίστιαν Στουάνι, Τσίμι Άβιλα, Κάρλος Βέλα και Γκαμπιγκόλ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι Καταλανοί να κάνουν το "μπαμ" και να προχωρήσουν στην απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Eurosport", οι ιθύνοντες της "Μπάρτσα" είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιου του 22χρονου σταρ με τους "νερατζούρι" προκειμένου να τον φέρουν άμεσα στο Καμπ Νόου.

Μπορεί οι Μιλανέζοι να βρίσκονται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Αργεντινού για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά δεν αποκλείεται να δεδομένα να αλλάξουν αν τελικά υπάρξει πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Την εφετινή σεζόν, ο Λαουτάρο έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ρομέλου Λουκάκου στην επίθεση, έχοντας 15 γκολ και τρεις σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ