ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπάρτσελονα θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Λίο Μέσι!

Η Μπάρτσελονα θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Λίο Μέσι!
COPYRIGHT 2018 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον αστέρα της είναι η ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το 2020. Διαβάστε μέχρι πότε τον θέλουν ντυμένο στα "μπλαουγκράνα".

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου η "Mundo Deportivo" έβαλε "φωτιά" με την αποκάλυψή της. Ο Αργεντινός σταρ, μπορεί ν' αποχωρήσει ελεύθερος από τους "μπλαουγκράνα" για να πάει σε άλλη ομάδα που δεν θεωρείται τοπ-επιπέδου το 2020 ως ελεύθερος!

Αυτό φυσικά είναι κάτι που φοβούνται έντονα στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα και ετοιμάζουν κίνηση-ματ έτσι ώστε να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Καταλονία.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της " mundodeportivo", η Μπάρτσα θέλει να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μέσι μέχρι το 2023, όταν ο ίδιος θα είναι 35 ετών. Στην ουσία, τον θέλουν ως "one club man" δηλαδή έναν παίκτη που θα έχει ξεκινήσει και τελειώσει την καριέρα του στην ίδια ομάδα.

Όπως είναι γνωστό, η ρήτρα του είναι 700.000.000 ευρώ και δεν πρόκειται να σπάσει, ωστόσο θέλουν να κάνουν μερικές αλλαγές στο συμβόλαιο, όπως αυτή που του δίνει την... ελευθερία του σε δύο χρόνια. Στην Μπαρτσελόνα θέλουν τον Μέσι ως μπροστάρη και αρχηγό όταν η ομάδα θα μπει στο νέο Καμπ Νόου και του προσφέρουν ένα συμβόλαιο ζωής για να ανανεώσει.

Οι διαδικασίες αναμένεται να προχωρήσουν μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ