Στη ζωή και τα κατορθώματα του σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, θα είναι αφιερωμένο ένα από τα επόμενα θεάματα της δημοφιλούς καναδικής εταιρίας ψυχαγωγίας, Cirque du soleil.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ενέπνευσε την καναδική εταιρία ψυχαγωγίας, Cirque du soleil, για ένα από τα επόμενα θεάματα που θα παρουσιάσει.

ADVERTISING

Θα είναι ένα σόου, το οποίο θα έχει ως αντικείμενο τη ζωή και τα κατορθώματα του 31χρονου Αργεντινού των "μπλαουγκράνα".

"Έχω την τιμή να ανακοινώσω τη δημιουργία ενός νέου σόου του Cirque du soleil στη διάρκεια του 2019, βασισμένο στην ιστορία της ζωής μου και το πάθος για το ποδόσφαιρο. Μου φαίνεται απίστευτο. Το Cirque du soleil είναι ένα από τα αγαπημένα σόου της οικογένειάς μου", υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι.

Η καναδική εταιρία έδωσε μια ιδέα από το προφίλ του σόου που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην περιοχή, Λ' Οσπιταλέτ, της Καταλονίας την επόμενη χρονιά.

ADVERTISING

"Το θέαμα εμπνέεται από το απίστευτο ταλέντο και τα κατορθώματα του θρύλου του ποδοσφαίρου, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις αξίες του αθλήματος".

Έτσι ετά τη μουσική (Beatles, Μάικλ Τζάκσον), η καναδική εταιρία ψυχαγωγίας, Cirque du soleil, "εισβάλλει" και στον αθλητισμό. Στο ποδόσφαιρο, πιο συγκεκριμένα.