ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινιέστα: "Δεν πρέπει να 'σκοτώσουν' τον Ντεμπελέ"

Spain's Andres Iniesta attends a press conference announcing his move to Japan's Vissel Kobe in Tokyo, Thursday, May 24, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Spain's Andres Iniesta attends a press conference announcing his move to Japan's Vissel Kobe in Tokyo, Thursday, May 24, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Αντρές Ινιέστα βρέθηκε στη Βαρκελώνη και στο περιθώριο εκδήλωσης παραχώρησε συνέντευξη όπου ρωτήθηκε για τα κρούσματα απειθαρχίας του Ντεμπελέ και απάντησε για το τι πρέπει να γίνει.

Ο Αντρές Ινιέστα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Ιαπωνία με τη Βίσελ Κόμπε και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και πάλι στη Βαρκελώνη.

Ο πρώην αρχηγός των "μπλαουγκράνα" βρέθηκε σε εκδήλωση όπου παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για τα κρούσματα απειθαρχίας του Ντεμπελέ όσο και για τη "χρυσή μπάλα" που κατέκτησε ο Μόντριτς.

Για τον Ντεμπελέ ο Ινιέστα τόνισε πως δεν πρέπει να τον "σκοτώσει" κανείς αλλά να βρει τον τρόπο ώστε να μπορέσει να διορθώσει τα λάθη του:

«Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις την κατάσταση γιατί δεν είμαι ούτε μέσα, ούτε γνώστης. Πρέπει να υπάρξει αυστηρότητα και κανόνες και αν δεν γίνουν σεβαστοί θα πρέπει ο σύλλογος και τα αποδυτήρια να το διορθώσουν. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να μην τον ‘σκοτώσουν’, μόνο αν δεν υπάρχει λύση. Καλύτερα να λύνεις τα πράγματα από το να τα τελειώνεις. Μπορούν να παρθούν μέτρα».

Όσο για τον Μέσι και τη μη κατάκτηση της "χρυσής μπάλας" υποστήριξε:

«Δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό που είπε ο Πελέ. Όμως είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας, έχει τα πάντα: δεξί, αριστερό, κεφάλι… δεν έχω δει κανέναν να κάνει αυτά που κάνει αυτός και κάθε χρόνο ξεπερνά τον εαυτό του. Το ότι ήταν πέμπτος στη Χρυσή Μπάλα δεν ήταν προσβολή, αν και για μένα είναι ο καλύτερος. Θα ήταν άσχημο να πω ότι ήταν άδικο που κέρδισε ο Μόντριτς, γιατί έκανε μια σπουδαία σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ