ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ινιέστα κατά Μπαρτσελόνα: "Πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή"

Ινιέστα κατά Μπαρτσελόνα: "Πρέπει να σέβεσαι τον προπονητή"

Ο Αντρές Ινιέστα δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα και την επικείμενη απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, κάνοντας λόγο για άσχημη συμπεριφορά του κλαμπ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην έξοδο από τη Μπαρτσελόνα. Ο αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά του ισπανικού Σούπερ Καπ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και πλέον οι πιθανότητες παραμονή του είναι λίγες, με δεδομένο πως η διοίκηση έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για την ανέρευση του διαδόχου του.

Μετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Λουίς Ενρίκε που στήριξαν με δηλώσεις τους τον Τσινγκούρι, ήταν η σειρά του Αντρές Ινιέστα να πράξει το ίδιο. Ο θρύλος των "μπλαουγκράνα" μίλησε στο ραδιόφωνο "The Transistor" και χωρίς να υπεκφύγει, υποστήριξε: " Η συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα είναι άσχημη. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον προπονητή. Ο τρόπος είναι αυτός που πειράζει περισσότερο. Τώρα ο Βαλβέρδε έχει αποδυναμωθεί πλήρως".

Ο Ινιέστα πρόσθεσε: " Ελπίζω η κατάσταση στην ομάδα να λυθεί γιατί αυτό που συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο, ούτε για προπονητή, ούτε για τους παίκτες ούτε για τους οπαδούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ