ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Διαψεύδει η Σίτι τα περί αστρονομικής πρότασης

Barcelona forward Lionel Messi reacts during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Μέσι AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Κι ενώ σηκώθηκε τεράστια σκόνη γύρω από τις φερόμενες ως δηλώσεις του προέδρου της Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ ότι η ομάδα του προσέφερε τεράστιο ποσό στον Μέσι για τον κάνει δικό της, το κλαμπ την επομένη κιόλας το διέψευσε.

Λάθος ερμηνεία δόθηκε στις δηλώσεις του προέδρου της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, περί προσπάθειας απόκτησης του Μέσι με τα τριπλά χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην Μπάρτσα, σύμφωνα με το ίδιο το κλαμπ...

Υπενθυμίζουμε πως ο Καλντούν Αλ Μουμπάρακ φέρεται να είχε πει ότι η Σίτι ζήτησε από τον Γκουαρντιόλα να μιλήσει με τον Αργεντινό, μεταφέροντας του πως οι Άραβες θα τον έκαναν "χρυσό" για να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις -που η Σίτι λέει ότι έχουν "πειραχτεί" από τα μίντια- έκαναν την εμφάνισή τους στην Ισπανία κι έγιναν πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 είχε γραφτεί ότι οι "Πολίτες" επιχείρησαν να αποκτήσουν τον Μέσι, παρότι ο Γκουαρδιόλα το αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο Αργεντινός παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ ετησίως το 2014 στη Μπαρτσελόνα, ενώ κατά την τελευταία ανανέωσή του, τον Ιανουάριο του 2018, το ετήσιο συμβόλαιο εκτοξεύτηκε στα 104.441.346 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ