ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Ξεπέρασε τον Ρονάλντο και έφτασε τα 608 γκολ σε συλλογικό επίπεδο

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε δύο τέρματα στην νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-1 επί της Βαγιαδολίδ, έφτασε τα 608 γκολ σε συλλογικό επίπεδο και ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η κόντρα μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά το σκοράρισμα κρατά σχεδόν μία δεκαετία. Από τότε που ο Πορτογάλος μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκίνησαν οι άτυπες "μάχες" τους εντός αγωνιστικού χώρου. Πριν το χθεσινοβραδινό ματς (29/10) της Μπαρτσελόνα οι δύο τους ήταν ακριβώς στα ίδια με 606 τέρματα.

Οι "μπλαουγκράνα" κέρδισαν εύκολα την Βαγιαδολίδ με 5-1, με τον Λιονέλ Μέσι να χαρίζει μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση στο κοινό του Καμπ Νόου με τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε και ξεπέρασε τον Ρονάλντο φτάνοντας τα 608 τέρματα σε συλλογικό επίπεδο. Μάλιστα ο Αργεντινός το κατάφερε έχοντας αγωνιστεί σε 118 παιχνίδια λιγότερα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ έσπευσε να συγχαρεί τον συμπαίκτη του για τα κατορθώματά του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

" Ο Λίο πάντα κάνει την διαφορά με την ποιότητά του. Όταν είναι καλά περνάει στην ομάδα, όλοι μας το νιώθουμε. Τον βλέπουμε καθημερινά, όμως καταφέρνει συνεχώς να μας εκπλήσσει. Είναι από άλλον πλανήτη. Τα λόγια δεν φτάνουν για να χαρακτηρίσεις τον Μέσι".

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ