ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Marca: Εβαλε αγελάδες στο πρωτοσέλιδό της για τον Σετιέν

Quique Setien poses on the bench after being officially introduced as the new soccer coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Quique Setien poses on the bench after being officially introduced as the new soccer coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Jan. 14, 2020. Barcelona made a rare coaching change midway through the season, replacing Ernesto Valverde with former Real Betis manager Quique Setien on Monday. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Η δήλωση του Κίκε Σετιέν κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ότι βρέθηκε από το χώριό του με τις αγελάδες στο να προπονεί τους καλύτερους, ενέπνευσε την Marca για ένα συλλεκτικό πρωτοσέλιδο.

Τα δύο τελευταία 24ωρα έφεραν μία αλλαγή σκηνικού στην Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποχαιρετάει το σύλλογο μετά από 960 ημέρες και 4 τίτλους που κατέκτησε με αυτό και τον Κίκε Σετιέν να παίρνει το χρίσμα για να τον διαδεχτεί στον ηλεκτρικό πάγκο της ομάδας της Καταλωνίας.

Ο 61χρονος τεχνικός έκλεψε μάλιστα την παράσταση κατά την επίσημη παρουσίασή του από την "Μπάρτσα" το απόγευμα της Τρίτης, περιγράφοντας με άκρως γλαφυρό τρόπο τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

"Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες μου.

Χθες περπατούσα στην γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο.

Ευχαριστώ τον Ερνέστο που μου άφησε μια ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής από το Σανταντέρ, για να δώσει... ασίστ στην Marca ώστε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με το σημερινό της πρωτοσέλιδο.

Σε αυτό, φιγουράρει σε πρώτο πλάνο ένα κοπάδι από αγελάδες, με την εφημερίδα να έχει τίτλο "Το ποδόσφαιρο είναι το γάλα", και να έχει επίσης μικρή φωτογραφία από την παρουσίαση του Σετιέν με τη σχετική δήλωση για τις αγελάδες στη γειτονιά του.

Marca: Εβαλε αγελάδες στο πρωτοσέλιδό της για τον Σετιέν

Σημειώνεται πως το ματς στο οποίο ο Κίκε Σετιέν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των μπλαουγκράνα θα είναι την ερχόμενη Κυριακή (19/1), με την πρωτοπόρο της La Liga να φιλοξενεί στο Καμπ Νόου την Γρανάδα για την 20η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίκε Σετιέν: Τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα
Σετιέν: "Χθες ήμουν στο χωριό με τις αγελάδες και σήμερα προπονώ τους καλύτερους"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ