ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Η Μάντσεστερ Σίτι, η Ίντερ και η ελπίδα για ανατροπή

Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi attends the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι τελευταίες επαφές με τον Γκουαρδιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, η πρόβλεψη του ατζέντη που τον πήγε στην Μπαρτσελόνα για Ίντερ και η ελπίδα ανατροπής σε περίπτωση παραίτησης Μπαρτομέου. Τα σενάρια για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι με φαξ που έστειλε στην Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους διοικούντες την ομάδα της Βαρκελώνης ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα ρίχνοντας βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι εξελίξεις ραγδαίες. Ο Κάρλες Πουγιόλ με tweet στήριξε τον Αργεντινό, ο Λουίς Σουάρες - από τον οποίον ο Ρόναλντ Κούμαν ζήτησε σε ολιγόλεπτη συνομιλία ζήτησε να βρει ομάδα καθώς δεν τον υπολογίζει - χειροκρότησε σε σχόλιο, οι οπαδοί των μπλαουγκράνα έσπευσαν στο Καμπ Νόου να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν με συνθήματα την παραίτηση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Zήτησε να αποχωρήσει ως ελεύθερος πατώντας στη ρήτρα μονομερούς αποχώρησης, την καταληκτική ημερομηνία της οποίας αμφισβητεί η Μπάρτσα, η οποία δεν δέχεται να αφήσει τον 33χρονο ελεύθερο, του θυμίζει ότι έχει συμβόλαιο και δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί αποδέσμευσή του του κάτω από 222.000.000 ευρώ.

Και τώρα τι; Τι θα γίνει με τον Αργεντινό; Ισπανοί, Άγγλοι, Ιταλοί, Αργεντινοί, όλος ο κόσμος προσπαθεί να προδιαγράψει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του πούλγκα.

Οι πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ και κορυφαίους ρεπόρτερ έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό, συχνά είναι και αντικρουόμενες ως προς την επόμενη ομάδα.

Σύμφωνα με το Catalunya Radio ήδη ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η συχνότητα των συνομιλιών των δύο ανδρών ήταν πολύ μεγαλύτερο το τελευταίο διάστημα και μετά τη συνομιλία του Μέσι με τον Κούμαν, στην οποία ο Ολλανδός εκστόμισε μια φράση που εξόργισε τον Αργεντινό.

Η σχέση τους παραμένει σε άριστο επίπεδο, ο Μέσι ουκ ολίγες φορές έχει σταθεί στο πως ο Γκουαρδιόλα τον εξέλιξε.

Άλλη εκδοχή δίνει ο ατζέντης που πήγε τον Μέσι στην ομάδα της Βαρκελώνης και στενός φίλος του ποδοσφαιριστή. Ο Χοσέ Μαρία Μινγκέλα βλέπει... Ίντερ.

"Με εξέπληξε, ναι. Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που είχε ο Μπαρτομέου, ήταν ότι δεν είχε επαφή με τους παίκτες. Απόδειξη ότι η Μπάρτσα είχε πέντε τεχνικούς διευθυντές σε πέντε χρόνια. Θεωρώ ότι ο Μέσι τα υπολόγισε όλα πριν πάρει την απόφαση. Βλέπω πίσω από αυτήν την απόφαση, την Ίντερ που έχει κι έναν πάμπλουτο ιδιοκτήτη".

Η επιθυμία των Κινέζων ιδιοκτητών των νερατζούρι δεδομένη, η φημολογία οργιάζει από τη στιγμή που το TyC Sports αποκάλυψε την είδηση.

Κι αν... μείνει; Στη Βαρκελώνη επικρατεί ξεσηκωμός. Οπαδοί ζήτησαν την παραίτηση του Μπαρτομέου. Σύμφωνα με το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα του Chiringuito (Τζουζέπ Πεδρερόλ) - το ίδιο είχε αποκαλύψει την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ - εάν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα παραιτηθεί την Τετάρτη (ήδη η αντιπολίτευση έκανε πρόταση μομφής) και αλλάξει η διοίκηση άμεσα ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει.

Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και όλα μοιάζουν ρευστά. Άλλωστε, αναμένεται να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Μέσι όπως υποστήριξε και η εφημερίδα της πατρίδας του Ole.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μέσι: Ο Λίνεκερ για το διαζύγιο του Αργεντινού με την Μπαρτσελόνα
Μέσι: Το χειροκρότημα του Σουάρες στην ανάρτηση του Πουγιόλ
Μέσι: Έκτακτη Γ.Σ της Μπαρτσελόνα
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κάρλες Πουγιόλ στον Λίο Μέσι
O Μέσι ενημέρωσε με φαξ την Μπαρτσελόνα ότι αποχωρεί
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ