ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Κριτική και παρατηρήσεις από τον εξάχρονο γιο μου"

FC Barcelona's Lionel Messi, center, poses with his sons Mateo, left, and Thiago prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, center, poses with his sons Mateo, left, and Thiago prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι οι δύο μεγάλοι γιοι του παρακολουθούν πολύ ποδόσφαιρο και υποστήριξε ότι ο Τιάγκο του κάνει έντονες παρατηρήσεις όταν τα πράγματα με την Μπαρτσελόνα δεν πηγαίνουν καλά.

Το ποδόσφαιρο δεν σταματά για τον Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις και τα ματς της Μπαρτσελόνα. Ακόμη κι όταν επιστρέφει στο σπίτι του, ο Αργεντινός σταρ της ομάδας της Βαρκελώνης τίθεται αντιμέτωπος με τον πιο σκληρό κριτή του.

Τον μεγαλύτερο ηλικιακά (έξι ετών) από τους γιους του, Τιάγκο. Όπως αποκάλυψε ο "pulga" παρακολουθεί τα πάντα γύρω από τους "μπλαουγκράνα" και ασκεί κριτική στον πατέρα του όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

"Τόσο ο Ματέο (τριών ετών), όσο κι ο Τιάγκο αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ο Τιάγκο καταλαβαίνει περισσότερη μπάλα γιατί είναι μεγαλύτερος και μιλά για ο,τι κινείται γύρω από το ποδόσφαιρο. Ο Τιάγκο μου κάνει και κριτική. Παρακολουθεί την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, στο Champions League. Παρακολουθεί τα πάντα. Κάνει ερωτήσεις, μου κάνει παρατηρήσεις όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά", υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι στο "Word Football".

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούσο έχουν ακόμη έναν γιο. Τον Σίρο, ο οποίος είναι μόλις δέκα μηνών και φυσικά δεν είναι σε θέση να καταλάβει ποδόσφαιρο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ