ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Μίλησε με τον Γκουαρδιόλα στο τηλέφωνο για μεταγραφή στην Σίτι

FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelon's coach Pep Guardiola, left, embraces Lionel Messi, from Argentina, after scores during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, May 5, 2012. FC Barcelona's coach Pep Guardiola will not continue as coach of the Spanish club after this season and assistant Tito Vilanova will take over. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Όπως αναφέρει το Sky Sports, ο Μέσι επικοινώνησε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέσω τηλεφώνου εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Θέλει να μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις ο Αργεντίνος σταρ.

Ο πιο περιζήτητος παίκτης πάνω στον πλανήτη την δεδομένη στιγμή είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ ανακοίνωσε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι θέλει να αποχωρήσει από το Καμπ Νου πυροδοτώντας μία βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν ονόματα ομάδων, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι. Το προβάδισμα φαίνεται να έχει η Μάντσεστερ Σίτι, με πληροφορίες από την Αργεντινή να κάνουν λόγο για συμφωνία με του πολίτες.

Η καταλανική Sport μάλιστα προχώρησε και σε αποκάλυψη της προσφοράς της Σίτι στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους Καταλανούς και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Το Sky Sports, επιπλέον, επιβεβαίωσε τις φήμες για τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέσα στην εβδομάδα. Ο Αργεντινός σταρ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και ο Ισπανός τεχνικός θέλει την επανασύνδεσή τους.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo και το Goal, ο Λιονέλ Μέσι θέλει να σπάσει την σιωπή του και να αναλύσει τους λόγους που οδηγούν στην απόφασή του για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν τα δύο δημοσιεύματα δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία που θα προβεί σε αυτή την ενέργεια, αλλά έχει την πρόθεση τις επόμενες ημέρες να αποκαλύψει την δική του πλευρά των εξελίξεων, όπως και τα συναισθήματά του για ό,τι συμβαίνει στους μπλαουγκράνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ