ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι σε Πικέ: "Δεν θα τρελαθούμε"

Barcelona's Lionel Messi waves to the fans during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi waves to the fans during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Λιονέλ Μέσι είχε μίνι σύσκεψη με τον Ζεράρ Πικέ στο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα - Ίντερ και συνέστησε ηρεμία για να φθάσουν οι μπλαουγκράνα στη νίκη και την ανατροπή.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 την Ίντερ στο Καμπ Νόου και έφθασε στην πρώτη της νίκη στο Champions League. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τους μπλαουγκράνα, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς από το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης έλαβε στη φυσούνα μίνι σύσκεψη ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι, τον Ζεράρ Πικέ, ενώ στο πηγαδάκι μπήκε και ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο Αργεντινός συνέστησε στους συμπαίκτες του να ηρεμήσουν για να φθάσουν στη νίκη και την ανατροπή.

"Δεν θα τρελαθούμε, παιδιά. Πάμε να πιέσουμε και όλα θα έρθουν φυσιολογικά", υποστήριξε ο πούλγκα στον Πικέ όπως έδειξε η παρακάμερα του LaCasaDelFutbol. Ο Μέσι στάθηκε μετά τη λήξη του ματς στη σημασία της νίκης και της ανατροπής δεδομένης της κρίσης στην οποία βυθίστηκαν οι μπλαουγκράνα μετά την ήττα στη Γρανάδα.

"Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Στην πρεμιέρα πήραμε ισοπαλία και τώρα ευτυχώς ήρθε η νίκη. Ήταν δύσκολο γιατί η Ίντερ έπαιξε πολύ αμυντικά".

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ