ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα και μετά το 2021"

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου παραχώρησε συνέντευξη στο Barca TV και επιβεβαίωσε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει όρο αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2020, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Αργεντινός σταρ θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα και μετά το 2021, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "El Pais" για τον όρο αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι του 2020, προκάλεσε, όπως είναι λογικό, αναστάτωση στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Ωστόσο, πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου θέλησε να ηρεμήσει τους φίλους της ομάδας, καθώς, μιλώντας στο Barca TV, επιβεβαίωσε τη ύπαρξη ρήτρας, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Αργεντινός σταρ θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης και μετά το 2021, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

"Ο Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα πριν από τη σεζόν 2020/21 είτε για να αποσυρθεί είτε για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Είναι ένας όρος που υπήρχε και στα συμβόλαια των Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα. Αλλά δεν χρειάζεται ανησυχία. Προσωπικά, είμαι ήρεμος και θεωρώ βέβαιο πως ο Μέσι θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά το 2021", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαρτομέου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, λέγοντας πως "δεν υποσχεθήκαμε κάποιον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα. Όμως, από την στιγμή που η Παρί ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον Νεϊμάρ, υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ είπε στους διοικούντες την Παρί πως θέλει να διαπραγματευτεί μόνο με την Μπάρτσα. Προσπάθησε πολύ για τη μεταγραφή, αλλά τελικά θα παίξει και φέτος στο Παρίσι".

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ