ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ζήτησα τον Πογκμπά από την Γιουβέντους, αλλά..."

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Ole Gunnar Solskjaer with Paul Pogba after the final whistle during the English Premier League soccer match between Manchester United and Watford at Old Trafford Stadium, Manchester, England. Saturday, March. 30, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Ο Πολ Πογκμπά είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο ευρωπαϊκό στερέωμα και απόδειξη αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για το φλερτ μαζί του πριν μερικά χρόνια.

Ο Πολ Πογκμπά έχει συμβόλαιο ως το 2021 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία επέστρεψε το 2016 μετά από αρκετά επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους, ωστόσο θα μπορούσε η καριέρα του να έχει ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι.

Μονοπάτι που θα τον έφερνε στην Primera Division αν η "βέκια σινιόρα" δεν εμφανιζόταν ανένδοτη το καλοκαίρι του 2015 όταν η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε "ζεστή" για τον Γάλλο διεθνή μέσο.

"Το καλοκαίρι του 2015 είπα στην Γιουβέντους ότι αν ποτέ αποφάσιζε να πουλήσει τον Πογκμπά, εμείς θα ενδιαφερόμασταν.

Όμως, όταν τον πούλησαν έναν χρόνο αργότερα, μας πληροφόρησαν για την προσφορά της Γιουνάιτεντ και εμείς δεν μπορούσαμε να καλυψουμε αυτό το ποσό", τόνισε σε συνέντευξή του στο "Espn" ο Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να μην αποκλείει ωστόσο μελλοντική συνεργασία με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.

"Ο Πογκμπά βελτιώνεται στο Μάντσεστερ, τώρα είναι ένα από τα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα;

Προτιμώ να μην μιλώ για παίκτες άλλων ομάδων, επειδή είμαι σίγουρος πως αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα θα μπορούσαν να ανεβάσουν το επίπεδο άλλων ομάδων".

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ