ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αδειάζει η κλεψύδρα για Ράκιτιτς, οι υποψήφιοι μνηστήρες

Barcelona midfielder Ivan Rakitic, center, scores his side's second goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Barcelona midfielder Ivan Rakitic, center, scores his side's second goal during the Champions League Group B soccer match between Tottenham Hotspur and Barcelona at Wembley Stadium in London, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ιβάν Ράκιτιτς είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Καμπ Νόου", μιας και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι μεγάλος φαν του Ιβάν Ράκιτιτς. Ο "Τσινγκούρι" δεν υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Κροάτη μέσο και πολλάκις έχει αναφερθεί πως βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Καμπ Νόου".

Φέτος, ο διεθνής άσος μετράει μόλις 206 λεπτά συμμετοχής σε 12 επίσημα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα, μιας και ο Ισπανός προπονητής προτιμά άλλους παίκτες όπως τους Αρτούρ, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς και Ντε Γιονγκ.

Το συμβόλαιο του Ράκιτιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να παραχωρηθεί ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο. Υπάρχουν ομάδες που θέλουν τον 31χρονο και δεν αποκλείεται να πουληθεί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ίντερ και η Γιουβέντους έχουν στη λίστα τους τον Κροάτη και ίσως κινηθούν για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ