ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αχαστη σε 19 σερί ματς στη La Liga με την Ατλέτικο Μαδρίτης

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης με τη γκολάρα του Λιονέλ Μέσι και παραμένει αήττητη στις αναμετρήσεις με τους ροχιμπλάνκος από το 2010. Σε 19 ματς πρωταθλήματος μετράει 14 νίκες και μόλις πέντε ισοπαλίες.

Η Μπαρτσελόνα έχει χτίσει μια εκπληκτική παράδοση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και παραμένει αήττητη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας εδώ και εννέα (!) χρόνια.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει νικήσει ποτέ τους μπλαουγκράνα σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 14 Φεβρουαρίου 2010, όταν επιβλήθηκε 2-1 με τέρματα των Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα, ενώ για τη Μπάρτσα είχε σκοράρει ο Ιμπραχίμοβιτς.

Σε 19 μεταξύ τους παιχνίδια στη La Liga, οι Καταλανοί μετρούν 14 νίκες και πέντε ισοπαλίες και το εντυπωσιακό είναι πως το σερί αυτό έχει χτιστεί σε μια περίοδο που η Ατλέτικο έχει πάρει πρωτάθλημα, έχει πάει σε δυο τελικούς Champions League και αποτελεί τον τρίτο πυλώνα στην Ισπανία. Και όμως, τη Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να τη νικήσει με τίποτα.

Εντός έδρας η Ατλέτικο έχει μόλις τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες απέναντι στον Μέσι και την παρέα του. Το βράδυ της Κυριακής (1/12), ο Αργεντινός μάγος της μπάλας πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με υπέροχο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Όμπλακ να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Η ομάδα του Βαλβέρδε έπιασε τη Ρεάλ στην κορυφή και οι δυο τους πηγαίνουν χέρι-χέρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ