ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αυξάνει την πίεση στον Σουάρες για να αποχωρήσει

Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar)
Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, June 27, 2020. (AP Photo/Lalo Villar) AP PHOTO/LALO VILLAR

Η Μπαρτσελόνα θέλει να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον Λουίς Σουάρες και θα επιχειρήσει να αυξήσει την πίεση πάνω του αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το φιλικό με την Ταραγόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στο "Καμπ Νόου", όμως φαίνεται πως η μοίρα του Λουίς Σουάρες δεν είναι συνδεδεμένη με αυτή του Pulga, με την Μπαρτσελόνα να χειρίζεται εντελώς διαφορετικά τις δύο αυτές υποθέσεις.

Στον μεν Μέσι έκανε τα πάντα για να τον εμποδίσει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα ενώ όσον αφορά στον Ουρουγουανό, επιχειρεί με κάθε δυνατό τρόπο να τον ωθήσει στο να βάλει ο ίδιος τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών μετά από έξι χρόνια συμπόρευσης.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/9) ο Ρόναλντ Κούμαν γνωστοποίησε την αποστολή για το αποψινό φιλικό με την Ταραγόνα αφήνοντας εκτός τον Σουάρες, με τον Ολλανδό τεχνικό να θέλει να στείλει μήνυμα στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν και πως θα πρέπει να του... αδειάσει τη γωνιά.

Ο "Πιστολέρο" προπονείται μόνος μετά από το πρώτο μέρος της προπόνησης που κάνουν όλοι μαζί, ως μία ακόμα ένδειξη της διάθεσης του Κούμαν να πιέσει τον Σουάρες να βρει τη χρυσή τομή με το σύλλογο για την αποχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ