ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δέκα εβδομάδες εκτός ο Ντεμπελέ

Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Dembele during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Εκεί που πάει να ρολάρει ο Ουσμάν Ντεμπελέ κάτι συμβαίνει. Ο Γάλλος winger τραυματίστηκε λοιπόν και θα μείνει εκτός για 2,5 μήνες. Για θλάση στο δεξί πόδι κάνει κάνει λόγο η Μπαρτσελόνα.

Ουσμάν Ντεμπελέ από Φλεβάρη πάλι στην Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής επιθετικός από την Γαλλία έπαθε θλάση στο δεξί πόδι και οι μπλαουγκράνα ενημέρωσαν ότι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για δέκα εβδομάδες, δηλαδή για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Ο νεαρός winger υπολογίζεται πως θα απουσιάσει τουλάχιστον για 16 ματς. Συγκεκριμένα, τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα τον έχει σε 12 παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, δύο στο Champions League, στο Super Cup Ισπανίας και στο Copa del Rey.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντεμπελέ χτύπησε στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, μεσοβδόμαδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και αποχώρησε στο 26ο λεπτό με τον Γκριεζμάν να παίρνει τη θέση του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ