ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Εκτός για πέντε εβδομάδες ο Ντεμπελέ

Barcelona forward Ousmane Dembele holds his face during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Lyon and FC Barcelona in Decines, near Lyon, central France, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Barcelona forward Ousmane Dembele holds his face during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Lyon and FC Barcelona in Decines, near Lyon, central France, Tuesday, Feb. 19, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Μετά τους Λιονέλ Μέσι και τους Λουίς Σουάρες, εκτός για την Μπαρτσελόνα και ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος θα μείνει εκτός δράσης των μπλαουγκράνα για πέντε εβδομάδες.

Μπορεί αρχικά οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο ισχίο μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Μπιλμπάο να μην προκάλεσαν τόση ανησυχία, αλλά η ιατρική διάγνωση έδειξε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα μείνει εκτός δράσης της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες πέντε εβδομάδες.

Αυτός είναι ο έκτος τραυματισμός του 22χρονου Γάλλου από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Βαρκελώνη (2017). Συνολικά ο Ντεμπελέ έχει περάσει 228 ημέρες, ων τραυματίας. Έχει αγωνιστεί μόνο σε 66 ματς από τα 120 που έχουν δώσει οι μπλαουγκράνα με τον ίδιο στην ομάδα και το ποσοστό αυτό της τάξης του 55% δεν έχει δικαιολογήσει το ποσό των 120.000.000 ευρώ που δαπανήθηκε για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός για την ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι - δεν ήταν παρών στο Σαν Μαμές, καθώς ο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει με τον καλύτερό του παίκτη - αλλά κι ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα μείνει τρεις εβδομάδες ακόμη εκτός.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ