ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Βερμάλεν

Belgium's Thomas Vermaelen controls the ball during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium's Thomas Vermaelen controls the ball during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Τείνει να μην θεωρείται είδηση ένας τραυματισμός του Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Τόμας Βερμέλεν τραυματίστηκε για πολλοστή φορά στην καριέρα του και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός των αγώνων της Μπαρτσελόνα. Ο Βέλγος αμυντικός υπέστη θλάση στο δεξί πόδι στη χθεσινή (16/12) αναμέτρηση για τη La Liga με τη Λεβάντε.

Ο διεθνής σέντερ μπακ είχε μόλις επιστρέψει από άλλο τραυματισμό, που τον κράτησε ενάμιση μήνα εκτός αγώνων και μπαίνει εκ νέου στα... πιτς. Ο Βερμάλεν είναι περισσότερο εκτός παρά παίζει, αφού όλη η καριέρα του είναι συνυφασμένη με τραυματισμούς.

Το πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ότι εκτός πλάνων παραμένει και ο Σαμουέλ Ουμτιτί, οπότε καλείται να κάνει αλχημείες για να βρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, όπου απομένουν οι Πικέ και Λενγκλέ. Στο παιχνίδι με τη Λεβάντε επιστρατεύτηκε μέχρι και ο Ιβάν Ράκιτιτς.

AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ