ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Επανέρχεται για τον Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "ESPN", η Μπαρτσελόνα αναμένεται να επανέλθει σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Το περασμένο καλοκαίρι η αποχώρηση ή μη του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε ένα τεράστιο σίριαλ το οποίο δεν είχε... happy end για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να τον ντύσει και πάλι στα "μπλαουγκράνα", αλλά οι απαιτήσεις των Παριζιάνων κρίθηκαν υπερβολικές, με αποτέλεσμα να "ναυαγήσει" το deal.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του " ESPN", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σύντομα, καθώς θεωρούν πως ο 27χρονος επιθετικός είναι ο ιδανικός διάδοχος του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος διανύει το 32ο έτος της ηλικίας του και βρίσκεται στη δύση της καριέρας, παρά τα εξωπραγματικά κατορθώματά του.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ έχει ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα, αλλά οι Καταλανοί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την καλύψουν, προσφέροντας έμψυχα ανταλλάγματα όπως ήταν οι Ιβάν Ράκιτιτς, Ουσμάν Ντεμπελέ και Σαμουέλ Ουμτιτί. Την εφετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος έχει εννιά γκολ και έξι ασίστ σε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ