ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Επέμβαση στο γόνατο ο Σουάρες, αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης

Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's Luis Suarez, celebrates after scoring his side's third goal with Lionel Messi during a Spanish La Liga soccer match between Eibar and FC Barcelona at the Ipurua stadium in Eibar, Spain, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Λουίς Σουάρες θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα χάσει τις μάχες με τη Νάπολι και το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε επέμβαση στο γόνατο αναμένεται να υποβληθεί ο Λουίς Σουάρες. Όπως αναφέρει η καταλανική "Sport", ο Ουρουγουανός στράικερ της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από πόνους στο γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργείο όπως αποφασίστηκε σε συνάντησή του με τον γιατρό των Καταλανών, Ρόμαν Κούγκατ.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επανεξεταστεί η κατάστασή του, με τον Σουάρες να παίζει με ένεση στο ματς του Σούπερ Καπ με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αν μπει στο χειρουργείο, θα επιστρέψει τον Απρίλιο στη δράση. Αυτό σημαίνει ότι τον Μάρτιο θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι του β' γύρου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ενώ δεδομένα θα απουσιάσει και από τα νοκ άουτ του Champions League με τη Νάπολι.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ