ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η απέλπιδα προσπάθεια του Μέσι να σώσει τον Ντεμπελέ από την κόκκινη

Μπαρτσελόνα: Η απέλπιδα προσπάθεια του Μέσι να σώσει τον Ντεμπελέ από την κόκκινη

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να γλυτώνει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από το να δει την κόκκινη κάρτα λόγω εξύβρισης του διαιτητή, Ματέου Λαόθ, υποστηρίζοντας πως ο Γάλλος δεν γνωρίζει ισπανικά.

Η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σεβίλλη, την οποία και διέσυρε με 4-0 για την 8η αγωνιστική της La Liga, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο επιθετικός της "Μπάρτσα", Ουσμάν Ντεμπελέ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς φέρεται να έβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων πολλές φορές εξαιτίας της συμπεριφοράς του τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Παρ' όλα αυτά, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είχε την απόλυτη στήριξη των συμπαικτών του, προεξέχοντος του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ως αρχηγός, πήγε στον Λαόθ και υποστήριξε πως ο Ντεμπελέ δεν γνωρίζει ισπανικά.

"Δεν ξέρει να μιλάει (ισπανικά), δεν ξέρει", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αργεντινού σούπερ σταρ, όπως αποκαλύπτει η παρακάμερα του τηλεοπτικού δικτύου που μετέδωσε τον αγώνα. Ωστόσο, η δικαιολογία του Μέσι δεν έπεισε τον Λαόθ, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει την απόφασή του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ