ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Equipe έντυσε Τσε Γκεβάρα τον Μέσι

Μπαρτσελόνα: Η Equipe έντυσε Τσε Γκεβάρα τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά και μαζί με τους άλλους τρεις αρχηγούς της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκαν την πρόταση για μείωση με αποτέλεσμα η γαλλική εφημερίδα, Equipe, να τον ντύσει Τσε Γκεβάρα στο πρωτοσέλιδό της.

O Λιονέλ Μέσι, με ανάρτηση στα social media, ανακοίνωσε την απόφαση των παικτών της Μπαρτσελόνα να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους λόγω κορονοϊού, ενώ παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα.

Ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου, υποστήριξε ότι ο Αργεντινός απάντησε από την πρώτη στιγμή θετικά στη μείωση - χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα αναγκαία - η οποία όπως αποκάλυψε θα είναι συνολικά 72% για λάβουν ολόκληρο το μισθό οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Equipe, γνωστή για την ευρηματικότητά της ( πριν λίγες ημέρες συνδύασε το θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό με τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το 2021) έντυσε τον Λιονέλ Μέσι στο πρόσωπο του συμπατριώτη του επαναστάτη, Τσε Γκεβάρα (1928-1967).

"Λιονέλ Μέσι, ο Τσε της Μπάρτσα" είναι ο τίτλος, ενώ στην πρώτη σελίδα του φύλλου της Τρίτης (31/3) αναγράφεται επίσης: "Ο σταρ της Μπαρτσελόνα στηριζόμενος από τους συμπαίκτες του, ήρθε σε ένταση με τη διοίκηση. Ο Αργεντινός ενέκρινε τη μείωση μισθών στο υπάρχον πλαίσιο, αλλά κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της διοίκησης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ