ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η τελευταία προσπάθεια για Ντε Λιχτ σταμάτησε στον Ραϊόλα

England's Jadon Sancho, right, duels for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
England's Jadon Sancho, right, duels for the ball with Netherlands' Matthijs de Ligt during the UEFA Nations League semifinal soccer match between Netherlands and England at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να ρίξει την περασμένη εβδομάδα την τελευταία ζαριά για την απόκτηση του Ντε Λιχτ, όμως σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" ο Μίνο Ραϊόλα φρέναρε τους Καταλανούς.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ φέρεται να βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να μετακομίσει στο Τορίνο, με τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία για να περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Η υπόθεση της απόκτησης του αρχηγού του Άγιαξ δεν ήταν πάντως απλή υπόθεση για την "βέκια σινιόρα", όχι μόνο για το υψηλό κόστος του deal (70.000.000 ευρώ συν μπόνους) αλλά και επειδή υπήρχε ανταγωνίστρια της πρωταθλήτριας Ιταλίας στη μάχη της απόκτησής του.

Αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα, που είχε ήδη συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Φράνκι Ντε Γιονγκ, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να προσπαθεί να κάνει ένα ακόμα "χτύπημα" μέσω του Άγιαξ αλλά να μην τα καταφέρνει. Ο λόγος σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" ήταν ο Μίνο Ραϊόλα!

"Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου, προσπάθησε να οργανώσει ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ για να μιλήσει με τον Ντε Λιχτ.

Ο Ραϊόλα απάντησε ότι θα άκουγε μόνο προτάσεις που θα ήταν τουλάχιστον ίσες με αυτή της Γιουβέντους και έτσι οι Καταλανοί αποσύρθηκαν οριστικά", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα -που έχει το χαρακτήρα του αποκλειστικού- η καταλανική εφημερίδα.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν άφησε το 7 για το 17
Γκριεζμάν: "O Μέσι θρύλος για τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου"
Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν προσπέρασε τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ