Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Ουσμάν Ντεμπελέ για την απόβολή του στον αγώνα με τη Σεβίλλη, το οποίο σημαίνει πως ο Γάλλος επιθετικός θα απουσιάσει από το Clasico με τη Ρεάλ (26/10, 14:00).

Πολύ ακριβά πλήρωσε την αποβολή στον αγώνα με τη Σεβίλλη ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος επιθετικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο Ματέου Λαόθ έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Ντεμπελέ τον έβρισε ύστερα από τον καταλογισμό ενός φάουλ.

ADVERTISING

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Ισπανό διαιτητή πως ο 21χρονος εξτρέμ δεν γνωρίζει ισπανικά, αλλά ο Λαόθ δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Τα πράγματα, ωστόσο, έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Ντεμπελέ, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές, το οποίο σημαίνει πως θα απουσιάσει από το Clasico με τη Ρεάλ (26/10, 14:00). Είναι βέβαιο πως οι ιθύνοντες της "Μπάρτσα" θα κάνουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αλλά δεν θεωρείται δεδομένο πως θα πέσει η ποινή.

ADVERTISING

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort