ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει τον 21χρονο τερματοφύλακα Γούιλκερ Φαρίνιες

Uruguay's Luis Suarez , left, shouts next to Venezuelas's goalkeeper Wuilker Farinez during a World Cup qualifying soccer match in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Oct. 5, 2017.(AP Photo/Fernando Llano)
Uruguay's Luis Suarez , left, shouts next to Venezuelas's goalkeeper Wuilker Farinez during a World Cup qualifying soccer match in San Cristobal, Venezuela, Thursday, Oct. 5, 2017.(AP Photo/Fernando Llano) AP

Η Μπαρτσελόνα έχει στο στόχαστρό της τον 21χρονο τερματοφύλακα, Γουίλκερ Φαρίνιες, που αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Λατινικής Αμερικής.

Η Μπαρτσελόνα υπέστη σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League, όμως έχει βάλει ήδη μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κάσπερ Σίλεσεν, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και την επόμενη σεζόν, με την Μπάρτσα να σκοπεύει να τον πουλήσει για τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ. Την ίδια ώρα σύμφωνα με την "AS" ψάχνει τον αντικαταστάτη του, έναν τερματοφύλακα που να πλαισιώνει τον Τερ Στέγκεν.

Φαίνεται ότι η ισπανική ομάδα θα ψάξει προς την αγορά της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα τον 21χρονο γκολκίπερ της Μιγιονάριος, Γουίλκερ Φαρίνιες. Πρόκειται για έναν νεαρό Βενεζουελάνο, ο οποίος είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νότιας Αμερικής. Διαθέτει πολύ ισχυρά στοιχεία με κύριο χαρακτηριστικό του τον τρόπο που μοιράζει την μπάλα στο γήπεδο.

Η Μπαρτσελόνα τον παρακολούθησε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, στο φιλικό που έδωσε η Βενεζουέλα απέναντι στην Αργεντινή τον περασμένο Μάρτιο και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Μάλιστα, στη διεκδίκησή του δεν θα παλέψει μόνη, αφού τα μεγαθήρια της Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ τον έχουν βάλει στο μάτι. Η Μιγιονάριος είναι έτοιμη να τον πουλήσει για 5.000.000 ευρώ.

Στην Ισπανία έχουν κάνει αφιέρωμα στον νεαρό τερματοφύλακα με συνέντευξη ενός παλιού του προπονητή, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι αποκρούσεις του δεν είναι φυσιολογικές, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να έπαιζε στο κορυφαίο επίπεδο πολύ νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλαψε στ' αποδυτήρια ο Λιονέλ Μέσι
Μπαρτσελόνα: Οι Ισπανοί αμφισβητούν το μέλλον του Βαλβέρδε
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ