ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Κόλπα" με θύμα τον Γκριεζμάν στην πρώτη προπόνηση

French forward Antoine Griezmann poses for the media during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
French forward Antoine Griezmann poses for the media during his official presentation after signing for FC Barcelona in Barcelona, Spain, Sunday, July 14, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Μπαρτσελόνα έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έχοντας και τα τρία της νέα αποκτήματα, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πέφτει θύμα των συμπαικτών του με το καλημέρα (VIDEOS).

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νεας σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα η Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει μάλιστα τρία νέα πρόσωπα στις προπονήσεις: τον Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ και τον Νέτο από την Βαλένθια.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ισπανίας ήταν εξαιρετικό όπως αναμενόταν και οι τρεις νέοι παίκτες πήραν το "βάπτισμα του πυρός" μέσα από το καθιερωμένο "φατούρο" που έλαβε χώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, με τα φώτα να πέφτουν πάντως πάνω στον "Γκριζού".

Όχι μόνο για το γεγονός πως η μετακίνησή του από την Ατλέτικο στην Μπαρτσελόνα προκάλεσε σεισμικές δονήσεις και αντιδράσεις από πλευράς "ροχιμπλάνκος" (ζητούν 80.000.000 ευρώ περισσότερα από την Μπαρτσελόνα, επικαλούμενοι πως η συμφωνία είχε γινει πριν την 1η Ιουλίου που έπεσε η τιμή της ρήτρας) αλλά και επειδή κατά τη διάρκεια της προπόνησης "ταλαιπωρήθηκε" από τους νέους του συμπαίκτες.

Δύο φορές πέρασαν τη μπάλα κάτω από τα πόδια του κατά τη διάρκεια ομαδικής άσκησης, με τον Γάλλο επιθετικό να ξαπλώνει στο έδαφος την πρώτη φορά και να... νευριάζει με τον Ράκιτιτς τη δεύτερη.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν άφησε το 7 για το 17
Γκριεζμάν: "O Μέσι θρύλος για τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου"
Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν προσπέρασε τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ