Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται για αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Τζόρντι Άμπα και ο "εκλεκτός" έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Κουρζαουά, που μένει ελεύθερος από την Παρί. Το πρωτοσέλιδο της καταλανικής "SPORT".

Στον Τζούνιορ Φίρπο η Μπαρτσελόνα έχει βάλει πωλητήριο. Ο 23χρονος αριστερός μπακ δεν έδειξε τα στοιχεία που ήθελε το κλαμπ και ως εκ τούτου οι "μπλαουγκράνα" θα κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Τζόρντι Άμπα. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα "SPORT", ο "εκλεκτός" έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Λαϊβέν Κουρζαουά.

ADVERTISING

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Παρί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μετά τον Αύγουστο του 2015 πιθανότατα αποχωρεί. Σύμφωνα με τη SPORT, η Μπάρτσα έχει ξεκινήσει επαφές με τον εκπρόσωπο του Γάλλου, Κία Χουραμπσιάν, από τον οποίο ζήτησε λίγο χρόνο, ώστε πρώτα να ξεμπερδέψει με την περίπτωση του Τζούνιορ Φίρπο.

Η Παρί είχε αποκτήσει τον Κουρζαουά το 2015 από τη Μονακό, αντί 25 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει κάνει 23 συμμετοχές και συνολικά με την πρωταθλήτρια Γαλλίας 123 παρουσίες με 13 γκολ. Επίσης, έχει χριστεί 13 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα.

Με τη Μονακό είχε παίξει 95 φορές και είχε σημειώσει οκτώ τέρματα.

ADVERTISING

Inline Image