ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κουτίνιο, Ντεμπελέ και 40 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ

Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", η Μπαρτσελόνα προσφέρει 40.000.000 ευρώ συν τους Φιλίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ ως έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Η υπόθεση της παραμονής ή όχι του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ένα απ' τα σημαντικότερα θέματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, από την οποία έφυγε πριν από δυο χρόνια.

Παρά το γεγονός πως ο τρόπος που αποχώρησε από τους "μπλαουγκράνα" δεν ήταν και ο ιδανικότερος, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" φαίνεται πως θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι Καταλανοί προσφέρουν 40.000.000 ευρώ συν τους Φιλίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ ως έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο επιθετικό.

Μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση που είναι πιθανό να κάμψει τις αντιστάσεις του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος ζητούσε αρχικά 300.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Όπως και να έχει, το σίριαλ του Νεϊμάρ αναμένεται να τραβήξει αρκετά, ενώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει κι ο ίδιος να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του, αφού οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν 36.000.000 ευρώ ετησίως, όσα δηλαδή παίρνει τη δεδομένη στιγμή από την Παρί.

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λεονάρντο προειδοποίησε τον Νεϊμάρ για το μέλλον του
Μπαρτσελόνα: Προσφέρει μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί για Νεϊμάρ
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ